برگزاری جلسه ی شورای پژوهشی پژوهشکده ، سه شنبه ۹۶/۵/۱۷

جلسه ی شورای پژوهشی روز سه شنبه ۱۷ مرداد ماه با حضور اعضای شورای پژوهشی این پژوهشکده، در سالن اجتماعات آزمایشگاه جامع برگزار گردید.در این جلسه تعدادی از طرح های پژوهشی ارسالی پژوهشگران مطرح شد و مورد بررسی قرار گرفت.

برگزاری جلسه ی شورای پژوهشی پژوهشکده ، سه شنبه ۹۶/۲/۱۹

جلسه ی شورای پژوهشی روز سه شنبه ۱۹ اردیبهشت ماه با حضور اعضای شورای پژوهشی این پژوهشکده، در سالن اجتماعات آزمایشگاه جامع برگزار گردید.در این جلسه تعدادی از طرح های پژوهشی ارسالی پژوهشگران مطرح شد و مورد بررسی قرار گرفت.

حضور عضو هیات علمی دانشگاه در بین سرآمدان علمی کشور

طبق اعلام فدراسیون سرآمدان علمی ایران، سرکار خانم دکتر رویا کلیشادی به عنوان تنها عضو هیات علمی دانشگاه، در فهرست دومین دوره سرآمدان علمی کشور، در گروه الف قرار دارد.

فدراسیون سرآمدان علمی ایران با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هر ساله، ۱۰۰ سرآمد علمی کشور را در ۲ گروه الف و ب رتبه بندی می نماید.
در دومین سال فعالیت فدراسیون سرآمدان علمی ایران، از ۲۱ دانشگاه و موسسه علمی پژوهشی کشور، ۴۷ دانشمند در گروه الف و ۳۰ دانشمند در گروه ب قرار گرفتند.

از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان سرکار خانم دکتر رویا کلیشادی استاد و عضو هیات علمی این دانشگاه، در گروه الف این رتبه بندی قرار دارند.
همچنین دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به واسطه حضور یک عضو هیات علمی خود در این رتبه بندی، در لیست موسسات علمی و پژوهشی سرآمد کشور قرار دارد.

خلاصه ای از فعالیت های پژوهشکده پیشگیری اولیه از بیماری های غیرواگیر در سال ۱۳۹۵

برای دریافت خلاصه ای از عملکرد این پژوهشکده در سال ۹۵ اینجا کلیک کنید.

مرکز تحقیقات رشد و نمو کودکان در ارزشیابی سال ۱۳۹۴ در بین مراکز تحقیقاتی بالینی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با فعالیت بیش از سه سال رتبه نخست را به خود اختصاص داد

مرکز تحقیقات رشد و نمو کودکان این پژوهشکده در ارزشیابی کشوری مراکز تحقیقاتی علوم پزشکی سال ۱۳۹۴ در بین مراکز تحقیقاتی رده بالینی،بدون ردیف بودجه مستقل و  با فعالیت بیش از سه سال ،  رتبه اول را در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به خود اختصاص داد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر  اینجا      . کلیک کنید

معرفی برنامه جامع کشوری پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی در کودکان ایرانی توسط جناب آقای دکتر سیاری ،معاون محترم بهداشت وزارت متبوع در دوازدهمین کنگره انجمن علمی تغذیه کودکان

اضافه وزن و چاقی دوران کودکی و نوجوانی عامل زمینه ای در بروز بیماری های غیرواگیر در سنین بزرگسالی است و جز اولویت های سازمان جهانی بهداشت قرار گرفته است.در این راستا طرح جامع کشوری پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی در کودکان ایرانی در ایران در حال اجراست و خلاصه ای از اقدامات جاری توسط جناب آقای دکتر سیاری ، معاون محترم بهداشت وزارت متبوع در این کنگره ارائه شد.

برای دریافت فایل سخنرانی اینجا کلیک کنید.

معرفی برنامه IRAN-ECHO در دوازدهمین کنگره انجمن علمی تغذیه کودکان

برای دریافت فایل سخنرانی اینجا کلیک کنید.

همکاری در برگزاری دوازدهمین کنگره انجمن علمی تغذیه کودکان ، ۶ الی ۸ بهمن ۱۳۹۵

دوازدهمین کنگره انجمن علمی تغذیه کودکان در تاریخ ۶ الی ۸  بهمن ۱۳۹۵ توسط انجمن علمی تغذیه کودکان ایران و با همکاری این پژوهشکده در تهران برگزار شد.

همکاری در برگزاری همایش یک روزه پویش ملی مبارزه با سرطان، یک شنبه ۱۳۹۵/۱۱/۱۰

همایش یک روزه پویش ملی مبارزه با سرطان، به میزبانی معاونت بهداشتی استان و با همکاری این پژوهشکده روز یک شنبه مورخ ۱۳۹۵/۱۱/۱۰ در سالن گسترش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

در این همایش ریاست ،معاونین و کارشناسان مرکز بهداشت استان اصفهان همچنین رئیس و همکاران این پژوهشکده سخنرانی نمودند.

برای دریافت فایل های آموزشی همایش، اینجا کلیک کنید.

همکاری پژوهشکده در برگزاری همایش کشوری آموزش و خدمات سلامت فرد،خانواده و جامعه ۷ الی ۱۰ اسفند ماه ۹۵

همایش کشوری آموزش و خدمات سلامت فرد،خانواده و جامعه ۷ الی ۱۰ اسفند ماه ۹۵،با همکاری این پژوهشکده در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار خواهد شد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

صفحه‌ها

اشتراک در پژوهشکده پیشگیری اولیه از بیماریهای غیر واگیر RSS