پایان مجموعه کارگاه های «از صفر تا صد پژوهش»

پژوهشکده پیشگیری اولیه از بیماری‌های غیرواگیر با هدف ارتقای سطح دانش پژوهشی و توانمندسازی پژوهشگران در حوزه علوم پزشکی، اقدام به برگزاری برنامه جامع توانمندسازی پژوهشی «از صفر تا صد پژوهش» نمود. این برنامه که از خرداد تا مرداد 1403 به صورت مجموعه کارگاه های حضوری و وبیناری به اجرا درآمد، با رویکردی جامع و همه جانبه، تمامی مراحل انجام یک پژوهش، از ایده اولیه تا انتشار مقاله، را پوشش داد. در این برنامه، اساتید برجسته و خبره در حوزه پژوهش به عنوان مدرس حضور یافته و به شرکت‌کنندگان در فراگیری اصول و روش‌های نوین پژوهش یاری رساندند. با تأکید بر مبانی نظری و عملی پژوهش، شرکت‌کنندگان توانستند مهارت‌های خود را در طراحی، اجرا و تحلیل پژوهش‌های مستقل تقویت نمایند. همچنین، با معرفی پایگاه‌های داده‌های علمی معتبر و آموزش استفاده از نرم‌افزارهای تخصصی (BioRende, Photoshop, Prezi)، پژوهشگران قادر خواهند بود تا به طور موثرتر به منابع اطلاعاتی دسترسی پیدا کرده و کیفیت مقالات خود را ارتقا بخشند. قابل ذکر است که مطالب کاربردی این برنامه مورد توجه و استقبال شرکت کنندگان قرار گرفت.