- فلاونوئیدی با عنوان " الیگومریک پروسیانیدین" در دانه های هسته انگور وجود دارد که خاصیت آنتی اکسیدانی بسیار بالایی دارد. خاصیت آنتی اکسیدانی این ماده نسبت به سایر انتی اکسیدان ها از قبیل ویتامین C و E پنجاه برابر بیشتر است. بنابراین مصرف این ماده غذایی می تواند از تخریب سلول ها و بافت ها بر اثر رادیکال های آزاد جلوگیری کند.
- روغن هسته انگور سلامت قلب و سیستم قلبی عروقی را از طریق کاهش سطح LDL-C تقویت می کند. این روغن می تواند سطح HDL-C یا چربی خوب را افزایش دهد و در نهایت بروز بیماری های کرونر قلبی را کاهش می دهد.
- روغن هسته انگور حاوی لینولئیک اسید می باشد که از انواع اسید های چرب چند غیر اشباع می باشد. این اسید چرب می تواند برای افراد دیابتی مفید باشد.
- روغن هسته انگور منجر به ترمیم عروق آسیب دیده می شود. بنابراین مصرف این روغن می تواند در بهبود جریان خون و رگ های واریسی مفید باشد.
- روغن هسته انگور خاصیت ضد التهابی دارد. مصرف این روغن می تواند منجر به بهبود درد و ورم ناشی از آرتروز شود. همچنین در بیماری ارتریت روماتوئید مصرف این روغن می تواند مفید باشد.
- بسیاری از مطالعات نشان دادند که عصاره هسته انگور می تواند در پیشگیری از سرطان کولون، پروستات، معده، پستان و ریه مفید باشد. آنتی اکسیدان های موجود در عصاره هسته انگور در پیشگیری از سرطان مفید است.
- روغن هسته انگور در بیماری هایی از قبیل آسم، آلرژی، آکنه و درماتیت اثرات سودمندی دارد.
- روغن هسته انگور حاوی امگا۳، امگا ۶ و امگا ۹ می باشد. این اسید های چرب در سلامت قلب و عروق و افزایش مقاومت بدن در برابر بیماری ها موثر هستند.
- روغن هسته انگور دارای سطوح بالای ویتامین Eمی باشد. ویتامین E نوعی آنتی اکسیدان محلول در چربی است. این ویتامین از هر گونه آسیب سلولی و عروقی پیشگیری می کند.
- روغن هسته انگور باعث تقویت سیستم ایمنی و سیستم گردش خون می شود.
- بعد از هر گونه عمل جراحی و جراحتی مصرف روغن هسته انگور به بهبود شرایطبیمار کمک می کند.همچنین در بهبود زخم ها مفید است.
- روغن هسته انگور خاصیت مرطوب کنندگی خوبی دارد. همچنین غنی از ویتامین ها، مواد معدنی می باشد و برای پوست و مو می تواند مفید باشد.