بیشتر نمکی که ما میخوریم از غذاهای آماده مانند نان و بیسکویت، تنقلات شور، غذاهای کنسرو شده و غذاهای منجمد و آماده، غلات، صبحانه، پنیر، فستفودها و غذاهای رستوران دریافت میشود، بنابراین برای کاهش مصرف نمک لازم است تغییر بزرگی در زندگی خود ایجاد کنیم.
نمک یددار همان سدیم همراه با یُد است و همان محدودیتهایی که در مصرف نمک وجود دارد، در مورد مصرف نمک یددار نیز صدق میکند لذا توصیه میشود که در مصرف این گونه نمک ها نیز افراط نشود.
به جای نمک برای چاشنی غذا از آبلیمو، آبغوره، آب نارنج، سبزیجات معطر و انواع ادویه ها استفاده کنید.
پنیر های فله ایی نمک زیادی دارند. پس سعی کنید از پنیر های بسته بندی شده کم چرب و کم نمک و از نوع پروبیوتیک استفاده کنید.
پس از امروز با خود تعهد می بندیم که مصرف فست فودها و غذاهای کنسروی را کاهش دهیم و حداکثر ماهی یک بار از این غذاها استفاده نماییم.