مصرف روزانه سبزیجات یکی از عوامل مهم پیشگیری از سرطانها می باشد زیرا سبزیجات حاوی ویتامین ها و مواد معدنی هستند و دستگاه ایمنی بدن را قوی می سازند.
مواد غذایی این گروه به دلیل تأمین فیبر و ویتامین ها و املاح اهمیت زیادی دارند.
امروزه برمصرف سبزیهای سبز تیره و سبزیهای برگدار مثلاسفناج، کاهو وکلم تأکید می شود.
سبزیها از بیماریهای قلبی- عروقی و برخی از سرطانها پیشگیری می کنند.
سعی کنید روزانه از انواع میوه و سبزیجات در رنگ های متنوع استفاده کنید، چرا که محتوای مواد مغذی میوهها و سبزیهای مختلف متفاوت است و همه آنها به جز آب میوه و سبزی حاوی مقادیر مناسب فیبر هستند.
هنگام صرف غذا، نیمی از بشقابتان را به میوهها و سبزیها اختصاص دهید. برای این منظور می توانید از سبزیجات سبز تیره و سبزیجات قرمز و نارنجی مانند گوجه فرنگی، فلفل قرمز و کلم بروکلی استفاده کنید. میوه ها نیز می توانند به عنوان بخشی از وعده اصلی غذایی یا به عنوان دسر مصرف شوند و یا این که آنها را به سالاد اضافه کرد. به عنوان میان وعده از میوهها استفاده کنید. مصرف میوههای کامل بهتر از آب آنها است.