رفتن به محتوای اصلی
x

رعایت این نکات در مورد مصرف روغن ها ضروری است

oil4

در هنگام خریداري روغن اطلاعات روي برچسب بسته روغن را بدقت کنترل نمائید، این اطلاعات شامل: تاریخ مصرف،نام کارخانه، شماره پروانه ساخت وزارت بهداشت، علامت یا مهر استاندارد می باشند.

ظرف روغن خصوصا” روغن مایع را در جاي خشک و خنک و دور از نور نگهداري کنید.

روغن را همیشه در ظرف در بسته نگهداري کنید.

در صورت بزرگ بودن بسته روغن از ظروف کوچکتر به منظور نگهداري موقت روغن مصرفی استفاده نمائید

غذاهاي آب پز سالم تر از غذاهاي سرخ شده هستند. ولی اگر می خواهید غذائی را سرخ کنید روغن را تحت شعله کم و در مدت زمان کوتاه حرارت دهید.

روغن نباید در هیچ مرحله بوي تند و نامطبوع داشته باشد.

حتی الامکان از مصرف غذاهاي سرخ کرده خودداري شود . براي سرخ کردن به ویژه سرخ کردن عمیق و طولانی از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده نمائید.

بهتر است روغن تا حد امکان فقط یکبار تحت حرارت و مورد استفاده قرار گیرد، بنابراین هر بار از مقدار کمی روغن استفاده کنید.

روغن داغ شده را دوباره به ظرف اولیه آن برنگردانید.

روغن نباتی مایع جهت سالاد و پخت غذا مناسب تر از روغن هیدروژنه و جامد می باشد، بعلاوه ارزش تغذیه اي روغن نباتی مایع بیشتر و سالمتر از روغن نباتی جامد است.

استفاده از حرارت بالا هنگام طبخ روغن باعث ایجاد ترکیبات شیمیایی نامطلوب در روغن می شود. وقتی غلظت این ترکیبات زیاد باشد روغن کدر، بدبو و غلیظ می شود. حرارت همچنین باعث دود کردن روغن می شود، بنابراین باید روغن با شعله کم حرارت داده شود و از مصرف مجدد روغن حرارت دیده پرهیز شود.