- استفاده از شیر مادر به عنوان منبع منحصر به فرد غذایی برای ۴ تا ۶ ماه اول زندگی
- تداوم مصرف شیر مادر تا پایان سن ۲ سالگی و دست کم تا پایان سن یک سالگی
- شروع غذای کمکی در پایان ۶ ماهگی و در شرایط خاص،در پایان ۴ ماهگی
- استفاده از مواد غذایی و روش های پخت سالم برای تهیه غذای کودک
- عادت دادن ذائقه کودک به مواد غذایی سالم از قبیل سبزی ها
- عدم استفاده از غذاهای بدون ارزش غذایی
- مجبور نکردن کودک به تمام کردن وعده های غذایی
- عدم استفاده از مواد غذایی به عنوان پاداش برای کودک