رفتن به محتوای اصلی
x

مصرف آبمیوه های صنعتی و اثر آن بر سلامتی

sugar1

اکثر آبمیوه های صنعتی دارای مقادیر زیادی مواد نگهدارنده هستند. این مواد و فرایندهایی که باعث پایداری آبمیوه و افزایش ماندگاری آن می شود می تواند تا حدودی خواص آبمیوه را کاهش دهد. معمولا برای حفظ و افزایش خواص و رنگ آبمیوه ها از موادی مانند اسید سیتریک یا اسید اسکوربیک استفاده می شود؛ با این حال این آبمیوه ها هرگز خاصیت آبمیوه طبیعی را ندارد. بیشتر آبمیوه های صنعتی پاستوریزه می شود. پاستوریزه کردن برخی از مواد مغذی مانند ویتامین C آنها را کاهش می دهد. در آبمیوه های صنعتی از مواد شیرین کننده زیادی استفاده می شود بنابراین مصرف آنها می تواند منجر به افزایش شیوع چاقی شود. به خصوص که در کودکان و نوجوانان آبمیوه های صنعتی به عنوان یک نوشیدنی سالم در نظر گرفته می شود در صورتی که این باور اشتباه است و مصرف آبمیوه های صنعتی منجر به افزایش چاقی و پوسیدگی دندان در کودکان و نوجوانان می شود. مصرف آبمیوه های صنعتی می تواند منجر به افزایش بروز دیابت در افراد شود. توصیه می شود که افراد میوه را به جای آب میوه مصرف کنند تا تمام مواد مغذی موجود در میوه ها به بدن آنها برسد. فیبر موجود در میوه ها بر سلامت دستگاه گوارش و کنترل ترشح انسولین موثر است. مصرف میوه منجر به بهبود عادات غذایی فرد می شود و در پیشگیری از بیماری های مزمن بسیار مفید است.