رفتن به محتوای اصلی
x

توصیه هایی جهت کاهش مصرف مواد قندی

sugar4

  • در مصرف مواد قندي خصوصا " قندهاي ساده مثل شیرینی، شکلات، مربا، عسل و شربت ها" حد اعتدال را رعایت کنید.
  • به جاي استفاده از قند و شکر در مصرف چاي، از خرما، توت خشک، انجیر خشک و سایر خشکبار استفاده نمایید.
  • از چاشنی هاي مختلف به جاي شیرین کننده ها براي خوش طعم کردن غذا استفاده کنید.
  • آب و دوغ را جایگزین انواع نوشابه، آب میوه هاي مصنوعی و شربت ها کنید.
  • جهت آگاهی از میزان شکر و مواد غذایی آماده به برچسب روي بسته بندي آن ها توجه کنید.
  • خرید انواع شیرینی، کلوچه و شکلات را محدود و منحصر به مناسبت هاي خاص کنید.
  • در هنگام پخت و تهیه غذا مقدار شکر را کاهش دهید.
  • مصرف میوه ها و سبزي هاي تازه را در برنامه خود افزایش دهید تا علاوه بر بهره مندي از طعم شیرینی مواد مغذي لازم نیز از این راه تامین شود.