- در مصرف مواد قندي خصوصا " قندهاي ساده مثل شیرینی، شکلات، مربا، عسل و شربت ها" حد اعتدال را رعایت کنید.
- به جاي استفاده از قند و شکر در مصرف چاي، از خرما، توت خشک، انجیر خشک و سایر خشکبار استفاده نمایید.
- از چاشنی هاي مختلف به جاي شیرین کننده ها براي خوش طعم کردن غذا استفاده کنید.
- آب و دوغ را جایگزین انواع نوشابه، آب میوه هاي مصنوعی و شربت ها کنید.
- جهت آگاهی از میزان شکر و مواد غذایی آماده به برچسب روي بسته بندي آن ها توجه کنید.
- خرید انواع شیرینی، کلوچه و شکلات را محدود و منحصر به مناسبت هاي خاص کنید.
- در هنگام پخت و تهیه غذا مقدار شکر را کاهش دهید.
- مصرف میوه ها و سبزي هاي تازه را در برنامه خود افزایش دهید تا علاوه بر بهره مندي از طعم شیرینی مواد مغذي لازم نیز از این راه تامین شود.