- همراهی و حمایت خانواده در جهت اصلاح شیوه زندگی همه افراد خانواده
- جایگزین نمودن عادات مناسب غذایی به جای بدخوری
- استفاده از مواد غذایی سالم و کم کالری در حجم کم و دفعات مکرر
- تاکید بر مصرف هر سه وعده اصلی غذایی به ویژه صبحانه
- نوشیدن مقادیر کافی آب در فواصل وعده های غذایی
- مصرف سبزی ها در ابتدا و همراه وعده های غذایی
- استفاده از میان وعده های غذایی سالم و کم کالری
- استفاده از مواد غذایی حاوی فیبر مانند سبزی ها،میوه،غلات سبوسدار
- استفاده از لبنیات به میزان کافی(به ویژه کشک)
- استفاده از بشقاب کوچک برای صرف غذا
- تند غذا نخوردن
- مصرف سالاد با چاشنی ها و یا سس های کم چرب در منزل (به ویژه سرکه)
- نوشیدن آب و انجام فعالیت جسمی در زمان تنش های عصبی (به جای روآوردن به غذا خوردن)
- کافی بودن طول مدت خواب
- انجام فعالیت بدنی به عنوان جزئی از زندگی روزمره
- افزایش تدریجی فعالیت تا دستیابی به ۳۰ تا ۶۰ دقیقه فعالیت روزانه
- محدود کردن سرگرمی های بی تحرک به کمتر از ۲ ساعت در شبانه روز