در این سن استفاده از رژیم های غذایی بر اساس کیفیت بالای غذا،مصرف مواد غذایی مفید و با ارزش، مجبور نکردن کودک به خوردن غذا همچنین جلوگیری از دریافت کالری اضافی توصیه میگردد. در این رابطه نکات زیر باید در نظر گرفته شود:
- توصیه به مصرف غذاهای سالم از جمله میوه و سبزی به جای استفاده از میان وعده های غذایی چرب،شیرین و شور که به طور معمول کودکان ۲ تا ۶ ساله با مصرف آنها آشنا میشوند.
- استفاده از شیر و لبنیات به عنوان منبع کلسیم و پروتئین
- محدود کردن مدت زمان سرگرمی های بی تحرک مثل تماشای تلویزیون به حداکثر یک تا دو ساعت در روز
- در نظر گرفتن اصل خود تنظیمی میزان دریافت کل کالری دریافتی توسط کودک،بدین معنی که ممکن است کودک در یک یا چند وعده غذایی از خوردن غذا خودداری کند ولی در طول شبانه روز کالری کافی مورد نیاز بدن خود را دریافت نماید لذا نباید با اجبار به او غذا داد.
- تعیین زمان وعده های غذایی توسط والدین و نه کودکان تا برنامه غذایی از زمان بندی منظمی برخوردار شود.
- غذا خوردن اعضای خانواده در کنار هم،این روش باعث میشود عادات صحیح غذایی در کودک شکل بگیرد و مصرف مواد غذایی بی ارزش کاهش یابد.